VIDEO: Cea mai performantă combină din România, deținută de SC MIRACOM SRL


Combina care revoluționează recoltarea, IDEAL de la Massey Ferguson a fost achiziționată de inginerul agronom Marin Nedu, administratorul SC MIRACOM SRL Căzănești. Este vorba despre o premieră pentru domeniul agricol, dat fiind că utilajul este singurul din lume care a intrat în brazdă. IDEAL de la Massey Ferguson este o gamă complet nouă de combine de recoltat de înaltă performanță, concepută plecând de la nevoile și cerințele preluate direct de la fermieri și operatori din întreaga lume. Printre caracteristicile de excepție, combina IDEAL oferă cea mai mare capacitate a buncărelor integrale de semințe disponibile pe piața europeană, cea mai rapidă viteză de descărcare și cea mai mare suprafață de treier. Combina este prevăzută cu cele mai late pneuri și șenile disponibile la cele mai înguste dimensiuni, tehnologie avansată cu senzori, autoreglare în timp real, sistem de curățare ciclon, toate contribuind la obținerea unor câștiguri semnificative în eficiență și productivitate. Combina și-a demonstrat performanța la proba câmpului. Pe exploatația deținută de inginerul agronom Marin Nedu, fermierii prezenți au asistat la o demonstrație de recoltat.
Pe lângă interesul pentru tehnologie și utilaje de înaltă performanță, SC MIRACOM SRL multiplică, condiționează, prelucrează și livrează sămânță certificată. Semințele sunt comercializate de SEEDS AGRI. Semințele sunt de calitate superioară și au o contribuție semnificativă la creșterea producției agricole.
La încheierea demonstraţiei, fermierii au avut posibilitatea să testeze combina MF IDEAL 9 şi s-au declarat mulţumiţi de performanţele acestui utilaj.
Un astfel de utilaj agricol are o valoare de 500 de mii de euro. Achiziționarea acestei combine de ultima generatie de către inginerul agronom Marin Nedu, unicul fermier din țară care are în patrimoniu o astfel de combină, dovedește că agricultura trebuie să fie în pas cu inovația, iar tehnologia de ultimă oră este prezentă în ferma Miracom.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.