VIDEO: Caravana Vaccinării #oamenicamine a ajuns la Slobozia


Vaccinarea rămâne un scut eficient împotriva COVID-19! Este mesajul pe care l-au transmis inițiatorii unei campanii de vaccinare care, în aceste zile, au ajuns la Slobozia. Asociația FilmEvent a demarat campania națională de informare și conștientizare pro-vaccinare, #oamenicamine, care are ca scop încurajarea populației României să se vaccineze. Statisticile arătau la finalul anului trecut că, în Ialomița, s-au vaccinat 94638 de persoane, ceea ce reprezintă o rată de vaccinare de 38,25%. Caravana Vaccinării #OAMENICAMINE este un proiect al mediului privat din România și a luat startul în luna noiembrie a anului 2021. Caravana a ajuns la Slobozia și cu sprijinul autorităților locale și județene.
Medicii de familie din Ialomița au dat dovadă de implicare în testarea și vaccinarea împotriva COVID-19. Specialiștii din sănătate au susținut că noua variantă OMICRON afectează într-un procent mare, copiii.
Bărbulești rămâne localitatea din Ialomița cu cea mai mică rată de vaccinare. Caravana Vaccinării #OAMENICAMINE a ajuns și în mediul rural în localitățile Făcăeni și Bordușani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.