VIDEO: Candidații Alianței USR-PLUS Ialomița la alegerile parlamentare


Alianța USR-PLUS Ialomița și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie 2020. Stabilirea candidaților și a locului acestora pe listele pentru Camera Deputaților și Senatul României s-a făcut în urma unor alegeri interne. Lista USR-PLUS Ialomița pentru Camera Deputaților este deschisă de Mihai Tănăsescu, vicepreședinte USR Ialomița, iar pe locurile următoare sunt Mihaela Stan, cadru universitar, Nicoleta Rădoiu, cadru didactic, Ionuț Vârșaru, agent de vânzări și Ștefania Berbecel. Pe primul loc pe lista pentru Senat este Alexandru Horhocea, președinte USR Slobozia, urmat de Coca Buga, inginer diplomat în dezvoltare rurală și Nicoleta Nițu.
Alcătuirea listei pentru alegerile parlamentare a dus la apariția unor diferende între reprezentanții partidelor din cadrul alianței.
Candidații USR-PLUS Ialomița la alegerile parlamentare își doresc să inițieze proiecte legislative care să contribuie la o educație de calitate, la îmbunătățirea condițiilor de viață din mediul rural, la atragerea tinerilor în mediul rural prin obținerea unor proiecte europene pe fonduri nerambursabile și la dezvoltarea sectorului agricol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.