VIDEO: Campionatul național de lupte pe plajă, găzduit de orașul Amara


Orașul Amara găzduiește zilele acestea campionatul național de lupte pe plajă pentru juniori. Pentru al doilea an consecutiv, Federația Română de Lupte a ales orașul stațiune ca destinație pentru marele concurs. Un sport relativ nou, luptele au câștigat tot mai mulți adepți. La nivel național, sunt 5 luptători care s-au calificat la Jocurile Olimpice, iar la nivel județean, sportivii legitimați la Clubul Sportiv Amara au obținut numai anul trecut 17 medalii la campionatul național de lupte. Un alt sportiv valoros se pregătește pentru competiția europeană de lupte din Suedia. Deschiderea campionatul național de lupte de la Amara a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă la care au luat parte autorități locale și reprezentanți ai Federației Române de Lupte.
La campionatul național de lupte pe plajă participă peste 200 de concurenți de la peste 50 de cluburi sportive din țară.
Pe lângă numeroasele avantaje pe care le prezintă acest sport, cei care doresc să se orienteze către această disciplină vor beneficia de prime pentru tot restul vieții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.