VIDEO: Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor, la Slobozia


Fair-play, energie și implicare … de toate acestea au dat dovadă fermierii care au ajuns din câmp, pe terenul de fotbal. Pentru prima dată, la Slobozia a avut loc Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor. Evenimentul sportiv a fost organizat de Asociația Producătorilor de Porumb din România, condusă de inginerul agronom Nicolae Sitaru. 8 echipe au jucat 6 meciuri arbitrate de un arbitru profesionist. Primele meciuri au fost disputate la Clubul Sportiv Municipal ”Unirea Slobozia” între echipele Spartanii-Elsit, Ialomița-Agrochirnogi, AgroRacman-Maria Group, Orezu-Sopema. Meciurile s-au desfășurat în 2 reprize x 15 minute.
Următoarele etape ale Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor se vor desfășura la Iași, Brăila și Timișoara. Evenimentul sportiv este și un bun prilej pentru a demonstra implicarea fermierilor în viața socială.
Sferturile, semifinala și finala se vor desfășura în județul Constanța în data de 29-30 mai 2020. Premiile câștigate sunt în număr de 9 bilete la unul din meciurile Euro 2020 din București. Vor exista și 4 premii sub formă de trofeu pentru: Cupa Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor, Golgheterul Campionatului, Veteranul competiței și Cel mai bun portar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.