VIDEO: Campionatul Național de Creștere și Selecție pentru Ciobănesc German, la Amara


Cei mai frumosi caini din rasa Ciobanesc German au putut fi admirati, in cadrul unei competiții ce a fost organizată pentru a doua oară în stațiunea amara. La Campionatul Național de Creștere și Selecție Ciobănesc German, au participat exemplare venite din toată țara, dar și din Bulgaria, Ungaria și Serbia. Crescătorii de câini din rasa Ciobănesc German și-au lăsat patrupedele să fie admirate de cât mai multă lume, dar și de doi arbitrii profesioniști din Germania. Patrupedele au participat la o paradă în care le-au putut fi admirate aspectul fizic armonios, dar și aptitudinile în cadrul probei de curaj. Ciobănescul German e unul dintre cei mai recunoscuți câini din lume. Câinii din această rasă sunt inteligenți, iar pe lângă calitățile lor comportamentale, pot fi folosiți și în munca de poliție, ca și câini de urmă, câini de salvare sau câini de terapie.
Proprietarii de Ciobănesc German au mărturisit că s-au atașat de câinii din aceasta rasă pentru că au găsit în aceștia prieteni de nădejde, iar participarea la aceste competiții reprezintă și o pasiune.
La finalul competiției ce a fost dedicată rasei Ciobănesc German, patrupedele care au trecut cu brio de toate probele concursului au fost premiate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.