VIDEO: Campanie de colectare separată a deșeurilor demarată de Vivani Salubritate, Primăria Slobozia și Consiliul Județean prin ADI ECOO 2009 SRL


Inițiativă lăudabilă! Pentru prima dată, actori importanți din sfera gestionării deșeurilor își dau mâna pentru a-i încuraja pe cetățenii din municipiul Slobozia să colecteze separat deșeurile. Vivani Salubritate SA, Primăria Municipiului Slobozia și Consiliului Județean Ialomița prin operatorul regional ADI ECOO 2009 SRL lansează campania de colectare separată a mai multor categorii de deșeuri: deșeuri echipamente electronice și electrice, deșeuri voluminoase și deșeuri textile. Procesul de colectare selectivă ne-ar putea oferi un mediu înconjurător mult mai curat, ajutând, în același timp, și la conservarea resurselor naturale pentru folosul următoarelor generații. Campania de colectare separate este un demers de responsabilitate socială astfel încât separarea deşeurilor să devină o inițiativă firescă pentru membrii comunității.
Campania de colectare separată a deșeurilor inițiată de Vivani Salubritate SA, Primăria Municipiului Slobozia și Consiliului Județean Ialomița prin operatorul regional ADI ECOO 2009 SRL se derulează până pe data de 21 decembrie 2022. Cetățenii pot depozita deșeurile în containerele special amenajate în zona Bazarului Municipal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.