VIDEO: Cămin cultural modern, inaugurat în satul Poiana – comuna Ciulnița


Dublu eveniment în comuna Ciulnița! Autoritățile locale au inaugurat un cămin cultural în satul Poiana, dar au sărbătorit în acest cadru festiv și Ziua Femeii. Clădirea a fost ridicată în urmă cu 110 ani și aici a funcționat una dintre primele școli din județul Ialomița. Pentru a evita degradarea ei, autoritățile din comuna Ciulnița i-au dat o nouă utilitate. Astfel că printr-o finanțare de la bugetul local, locuitorii din satul Poiana au un cămin cultural modern. Aici funcționează și grădinița cu program normal de la Poiana și o creșă înființată într-un proiect cu finanțare europeană, denumit ”Școala pentru viață”. Pentru că în acest an, se împlinesc 447 de ani de atestare documentară a satului Poiana, inaugurarea căminului cultural a fost aleasă într-un moment prielnic.
Copiii de la Grupul Vocal ”Black & White Song” au pregătit pentru toate doamnele și domnișoarele comunei Ciulnița un program artistic deosebit.
De ziua lor, doamnele au câștigat mai multe premii în cadrul unei tombole.
Voia bună și distracția au fost cuvintele de ordine la evenimentul dedicat zilei de 8 martie. Toate doamnele au dansat și s-au bucurat din plin de petrecerea dedicată lor.
Spectacolul a fost pentru toate vârstele și pe placul tuturor. Carismaticul cântăreț Emanuel Cîrstea a susținut un recital special de ziua femeii.
Autoritățile din comuna Ciulnița au manifestat permanent atenție față de cetățeni, atât prin organizarea unor evenimente, cât și prin demararea unor investiții importante pentru întreaga comunitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.