VIDEO: Ambulatoriul integrat al Spitalului Municipal ”Anghel Saligny” Fetești va fi extins și dotat cu fonduri europene


Investiții în sistemul de sănătate la Fetești! Ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal ”Anghel Saligny” Fetești va fi extins și dotat cu aparatură performantă. Contractul de finanțare a fost semnat, termenul pentru finalizarea proiectului fiind anul 2021. Proiectul include extinderea clădirii ambulatoriului prin construcția unui nou corp de clădire, dotarea cabinetelor medicale de specialitate, a laboratorului de radiologie și imagistică medicală, precum și a laboratorului de analize medicale. La acest moment, spațiile sunt insuficiente atât pentru desfășurarea actului medical, cât și a altor activități conexe. Rezultatul urmărit prin implementarea acestui proiect constă în creșterea calității actului medical.
Pentru medicii care lucrează la Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” din Fetești, proiectul este necesar, mai ales că odată finalizat, își pot desfășura activitatea în cele mai bune condiții.
La evenimentul prilejuit de semnarea contractului de finanțare pentru extinderea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal ”Anghel Saligny” au luat parte autorități județene, precum și parlamentari.
Valoarea totală a proiectului este de 10 692 543, 64 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.