VIDEO: Ambasadorul Marii Britanii în România, întâlnire cu autoritățile locale din Slobozia


Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, s-a aflat în Slobozia pentru a se întâlni cu autoritățile locale și județene, în vederea stabilirii unui parteneriat strâns cu județul Ialomița. Însoțit de deputatul Andrei Pop și primarul municipiului Slobozia, ambasadorului Marii Britanii i s-au prezentat date despre situația economică a județului și s-au stabilit oportunități de investiții pentru viitor. De asemenea, scopul întâlnirii îl constituie creionarea unei imagini mult mai bune a comunității române în Marea Britanie. Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti a prezentat și ce se va întâmpla cu românii după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Investitorii sunt atrași de capitalul uman din România, însă legislația schimbătoare rămâne un impediment. Ca atare, deputatul Andrei Pop, cel care este și președintele Grupului Interparlamentar de Prietenie Cu Regatul Marii Britanii, a afirmat în cadrul conferinței de presă ca va iniția un proiect care va acea un impact semnificativ asupra procesului de debirocratizare.
Aproximativ 600 de mii de cetățeni români trăiesc în Marea Britanie, iar din aceștia, 230 000 sunt integrați în câmpul muncii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.