VIDEO: AGRO OIL SERVICE, partener de încredere în achiziția, depozitarea și comercializarea produselor agricole


Alegeți Agro Oil Service și beneficiați de oportunitatea achiziției sigure a recoltelor! Agro Oil Service achiziționează orz, grâu, floarea-soarelui, porumb, soia, mazăre cu plata la livrare. Vânzarea producțiilor este garantată pentru toți clienții, iar prețurile cerealelor achiziționate sunt printre cele mai bune. Achiziția și comercializarea semințelor se face prin cele trei baze de achiziții, cea mai mare fiind fostul siloz Cargill de la Fetești. Pentru livrarea input-urilor şi a cerealelor către clienţi, compania dispune de o flotă compusă din peste 20 de autocamioane pentru transport marfă. De asemenea, compania deține și un punct de acces feroviar.
Semințele sunt cântărite, testate în laborator şi în funcţie de rezultatul analizelor, stocate în halele de depozitare. Cerealele recoltate direct din câmp sunt descărcate în groapa de preluare. De aici, cele care prezintă impurităţi sunt direcţionate spre sistemul de curăţare, respectiv spre uscător dacă prezintă umiditate ridicată. Din uscătoar, marfa este dirijată în celule sau în magazii cu ajutorul sistemului complet automatizat. Cerealele destinate livrării către clienţi sunt păstrate în spaţii de depozitare bine aerisite. AGRO OIL Service a investit în logistică, achiziționând fostul siloz Cargill de la Fetești cu o capacitate de 33 000 de tone și 52 de spații de depozitare.
AGRO OIL Service este compania care mizează pe seriozitate și încredere în parteneriatele de lungă durată, iar cea mai bună dovadă în acest sens o reprezintă sprijinul acordat fermierilor pentru a îndeplini scopul final al oricărui business și anume obținerea profitului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.