VIDEO: Activitatea sportivă, prioritate pentru autorități

Sportul de masă vs. sportul de performanță … a fost tema dezbaterii organizate de liderul grupului de lucru al Partidului Social Democrat Ialomița, primarul Victor Moraru, pentru definirea politicilor Consiliului Județean Ialomița în domeniul sportiv. La întâlnire au fost prezente personalități din viața sportivă ialomițeană care au avut prilejul de a scoate în relief adevăratele probleme cu care se confruntă acest domeniu. Laitmotivul acțiunii a fost acela de a transmite celor care sunt implicați în mișcarea sportivă de la nivelul județului că este nevoie și de implicarea autorităților locale și județene în dezvoltarea sportului.
Lipsa investițiilor în infrastructura sportivă, dezvoltarea competițiilor sportive la nivel județean și interjudețean, motivarea profesorilor de educație fizică au fost doar câteva dintre aspectele sesizate de cei prezenți la întâlnire. La toate aceste probleme, primarul orașului Amara a răspuns că structura bugetului județului trebuie modificată astfel încât să se găsească resurse pentru finanțarea tuturor domeniilor.
În localitățile unde autoritățile locale s-au implicat, eforturile au dat și roade. Este cazul secției de lupte de la Amara care a beneficiat de susținerea autorităților locale și care a produs sportivi de performanță de la un an la altul.
Următoarea dezbatere a reprezentanților PSD Ialomița va avea loc luni, 7 martie de la ora 17:30 la Galeriile Lumina din municipiul Fetești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.