VIDEO: Acțiune de amploare – 334 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 900.000 de lei au fost aplicate de polițiști


Peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Inspectoratului General al Poliției Române au verificat modul de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă. Pe raza municipiilor Slobozia, Urziceni și Fetești au fost constituite 61 de dispozitive de ordine și siguranță publică, pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, menținerea ordinii și liniștii publice, depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, fluidizarea circulației sau escortarea convoaielor auto. Au fost controlate în trafic 1250 de autovehicule și legitimate peste 1800 de persoane.
Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 334 de sancțiuni contravenționale, 240 dintre amenzi au fost date pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la peste 900.000 de lei.
Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, echipajele de polițiști acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.