VIDEO: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Spitalului Slobozia


Promisiuni onorate la Consiliul Județean Ialomița! Președintele Victor Moraru a semnat contractul de întocmire a documentației tehnico-economice, faza proiect tehnic și lucrări de execuție a proiectului vizând reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Acest proiect este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Prin această investiție, ambulatoriul va fi dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Scopul acestui proiect este ridicarea nivelului calitativ al actului medical, scăderea timpului necesar pentru diagnosticare și tratament, diagnosticarea și tratarea cu succes a afecțiunilor , accesibilizarea ofertei de servicii de asistență medicală în cadrul Ambulatoriului.
În ambulatoriu funcționează la acest moment peste 22 de cabinete medicale de specialitate. Anual, se acordă aproximativ 100 000 de consultații. În urma realizării acestui proiect, se estimează creșterea adresabilității cu 20-25%, așadar se mărește capacitatea de investigații paraclinice. Valoarea totală a proiectului este de 16 209  292, 26 lei cu TVA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.