VIDEO: A fost semnat contractul de execuție pentru modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia


Servicii medicale de calitate prin modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia! Este scopul proiectului cu finanțare obținută în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, proiect realizat de Consiliul Județean Ialomița. Conducerea Consiliului Județean a semnat contractul de execuție pentru implementarea acestui proiect care se va derula pe parcursul a 42 de luni. Se vor realiza lucrări de modernizare la corpurile de clădire C, D, E, corpuri prevăzute cu 11 secții medicale și 17 compartimente medicale cu un total de 510 paturi, zona blocului operator, a blocului de nașteri, secția ATI, sterilizare, laboratorul de analize, etajul 1 în totalitate, parter dedicat zonei de urgențe medicale și zona subsolului tehnic.
Un proiect finalizat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală a vizat modernizarea DJ 102 H Miloșești- Reviga.
Valoarea totală a proiectului privind modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia este de 76 619 295,72 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.