VIDEO: 35 de milioane de euro, suma proiectelor depuse de Consiliul Județean Ialomița în cadrul POR


Consiliul Județean Ialomița a depus proiecte în sumă de 35 de milioane de euro în cadrul Programului Operațional Regional. În acest moment se lucrează la 12 proiecte, urmând ca acestea să intre în etapa de evaluare. Lunar, conducerea Consiliului Județean Ialomița organizează o conferință de presă pentru a prezenta totodată și proiectele de hotărâre ce urmează a fi dezbătute și adoptate în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean. Aprobarea organigramei și statului de funcţii ale Spitalului Județean de Urgență Slobozia, rectificarea bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2017, aprobarea protocolului de colaborare între Judeţul Ialomița și Ministerul Turismului în vederea promovării obiectivelor turistice de la nivelul județului sunt proiectele care vor deschide ordinea de zi a ședinței din luna septembrie.
Aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici la obiectivele de investiţii care vizează creșterea eficienței energetice a clădirii Centrului cultural UNESCO Ionel Perlea, a unor corpuri de clădiri din cadrul Liceului Tehnologic Special Ion Teodorescu Slobozia, a centrului Militar Județean, a centrului de Plasament nr. 3, precum și a clădirii Complexului de Servicii Sociale Slobozia devine posibilă prin accesarea unor proiecte europene.
Unitățile de învățământ performante, ai căror olimpici au obținut locul întâi la faza județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare în anul 2016-2017 pot depune până pe data de 3 noiembrie dosarele pentru obținerea granturilor.
Conducerea Consiliului Județean Ialomița a făcut demersuri pentru obținerea certificatului de racordare la energia electrică a parcului fotovoltaic de la Giurgeni.
Ședinţa ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 29.09.2017, ora 12:00 în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Ialomiţa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.