VIDEO: 12 străzi din Căzănești, asfaltate cu finanțare PNDL


Căzănești trece printr-un amplu proces de modernizare, iar acest lucru se simte chiar în momentul în care iei la pas străzile din oraș. 12 străzi se reabilitează în această perioadă, banii fiind alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Asfaltarea străzilor face parte dintr-un proiect amplu. Firma care execută lucrarea este SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. La acest moment au fost finalizate străzile Prelungirea Școlii Vechi, Prunului, Cireșului și Intrarea Viilor. Se lucrează de zor la turnarea unui alt strat de covor asfaltic pe străzile Lalelelor, Câmpeni și Agricultori.
Pe alte cinci străzi Eternității, Gârlei, Stadionului, Pompierilor și Bentului, utilajele execută lucrări pregătitoare pentru turnarea covorului asfaltic.
Asfaltarea străzilor este un proiect mult așteptat de cetățenii din Căzănești.
Autoritățile locale sunt convinse că odată cu reabilitarea infrastructurii rutiere, localitatea va deveni atractivă pentru investitori.
Autoritățile din orașul Căzănești au în derulare și alte proiecte importante care să ducă la îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.