VIDEO: 10 milioane de lei pentru achiziția de aparatură performantă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia


Aparatură performantă pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Slobozia! În anul 2018, s-au alocat 100 de miliarde de lei vechi pentru achiziționarea de aparatură medicală. 5 milioane de lei reprezintă fondurile alocate de Consiliul Județean Ialomița, iar celelalte resurselor financiare provin de la Ministerul Sănătății și din fondurile proprii ale celei mai mari unități spitalicești din județ. În cadrul unei conferințe de presă, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia a afirmat că, de curând, în spital a sosit și cel de-al doilea computer tomograf și au fost achiziționate și un aparat de endoscopie și colonoscopie. Consiliul Județean Ialomița susține sistemul sanitar ialomițean și prin acordarea unor stimulente pentru medici.
În ședința ordinară din această lună, consilierii județeni vor dezbate 10 proiecte de hotărâre.
Proiectul de hotărâre privind stabilirea preţului mediu/tonă de iarbă (masă verde) obţinută de pe pajişte, pentru anul 2019, precum și cel privind stabilirea preţurilor medii ale produselor agricole, în vederea calculării veniturilor anuale brute obţinute din cedarea folosinţei bunurilor prin arendare, pe anul 2019 se află în atenția consilierilor județeni.
17 miliarde de lei vechi vor fi alocați unităților administrativ- teritoriale din județ pentru echilibrarea bugetelor în vederea implementării proiectelor investiționale.
Ședinţa ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 19.12.2018, ora 14:00 în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Ialomiţa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.