VIDEO: 1 Iunie, sărbătorit de copiii din comuna Gura Ialomiței


Au sărbătorit copilăria prin dans, cântec și bucurie! Copiii de la clasa pregătitoare și clasa a treia din comuna Gura Ialomiței au participat la o acțiune inedită prin care au marcat Ziua de 1 Iunie, desemnată Ziua Internațională a Copilului. În rândul lor, s-au aflat deputatul Luminița Barcari și vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Dinu. Copiii au avut posibilitatea de a se revedea după o lungă perioadă în care au desfășurat orele exclusiv online. Copilăria este un zâmbet, un vis, e veselie, astfel că autoritățile le-au transmis copiilor cât de importanți sunt pentru viitorul unei societăți.
Programul prezentat de copii a inclus dansuri, cântece și jocuri, astfel că micuții s-au distrat, dar au și primit diplome din partea deputatului Luminița Barcari.
Pentru deputatul PNL Ialomița, Luminița Barcari, învățământul reprezintă o prioritate. În calitate de parlamentar, Luminița Barcari are în vedere propunerea unor inițiative legislative care să îmbunătățească activitatea didactică la nivelul unităților de învățământ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.