Se oprește apa în orașul Fierbinți – Târg!

În orașul Fierbinți, județul Ialomița, se vor executa lucrări de montare debitmetre pentru măsurarea și reglarea presiunii la nivelul sistemului centralizat. Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de marți – 21 noiembrie 2023, ora 22.00 până miercuri – 22 noiembrie 2023, ora 07.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Fierbinți-Târg cu localitățile componente: Fierbinții de Sus, Fierbinții de Jos și Grecii de Jos.
Investiția face parte din Contractul de Lucări 45 – Surse de apă Căzănești, Fetești, Țăndărei. Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei. Reabilitare rezervoare Fetești, Țăndărei, Căzănești. Reabilitare stații de pompare Căzănești, Dridu, Fetești, Țăndărei, în valoare de aproximativ 20 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Biroul de comunicare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.