SC URBAN SA Slobozia: Anunț instalație individuală de alimentare cu apă

S.C. URBAN S.A. SLOBOZIA anunță cetățenii Municipiului Slobozia, faptul că în urma PROGRAMUL DE REALIZARE BRANȘAMENTE INDIVIDUALE INSTALAȚIE INTERIOARĂ ALIMENTARE CU APĂ RECE, peste 300 de familii au accesat acest program și au beneficiat de următoarele avantaje:
✅️racorduri în totalitate noi ce livrează apă în casa dvs. (țeavă PPR);
✅️plătiți exact cât consumați (eventualele pierderi -paușal- care ar fi pe conductele clasice de pe casa scării nu se repartizează și către dvs.);
✅️contract individual de apă rece și contorizarea individuală a consumului;
✅️după branșarea integrală a tuturor proprietarilor de apartamente, conform legii,coloana veche de alimentare cu apă vă fi dezafectată. Acest lucru duce la eliminarea pierderilor și la creșterea nivelului de trai (inclusiv eliminarea pierderilor în subsol);
✅️aveți posibilitatea de a vă alege numărul de RATE ( maxim 12 rate);
🟢În același timp vă anunțăm că pot beneficia de acest program și scările de bloc care încă nu au coloană pe casa scării.
🟢🟢S.C. URBAN S.A. SLOBOZIA vine în sprijinul dvs. inclusiv cu montarea coloanei principale de alimentare cu apă pe casa scării.
📝 Vă invităm la sediul S.C.URBAN S.A. SLOBOZIA din Str. Vasile Alecsandri, Nr.14 sau pe adresa de e-mail: office@scurbansaslobozia.ro, pentru a depune cererea de realizare a branșamentului individual pentru instalația de alimentare cu apă rece.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.