Rotary Club Slobozia a organizat Balul Primăverii 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăvara a vrut să se bucure împreună cu noi de balul organizat în anul în care Rotary Club Slobozia a împlinit 10 ani de existență, așa că a venit la momentul potrivit, ca prin vrajă. Să mai spună cineva că primăvara nu e magică…
Balul Primăverii, organizat de Rotary Club Slobozia, a adus laolaltă oameni uniți de dorința de a își ajuta aproapele și de a răspândi binele în jur – membrii ai Rotary Club Slobozia, rotarieni din toate colțurile țării, dar și membrii ai comunității locale.
Mai mult, Balul Primăverii l-a adus la Slobozia și pe Milian Sopoian – guvernatorul Rotary -, prezența acestuia întregind tabloul unei seri de neprețuit, într-o atmosferă unică, asigurată de Cabaret RisingSun, Vibe Production și Costel Pătrășcanu.
Copii – membrii ai Interact Slobozia, și nu numai -, tineri și adulți au transformat Balul Primăverii într-un eveniment tipic rotarian, din care nu au lipsit strângerea de fonduri pentru comunitatea locală sau premiile speciale pentru oameni la fel de speciali.

Vă mulțumim! Împreună, am demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că sprijinul pe care îl oferim comunității locale poate reprezenta fundația pe care să se clădească o zi de mâine altfel – o zi de mâine mai bună pentru cei din jur.

Rotary: Making a difference!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.