RAJA prelungește Comandamentul pentru Situații de Urgență

Având în vedere prelungirea atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii, cantitățile de apă putând depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp., Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA SA rămâne activ până joi – 25 iunie 2020, ora 20.00.
Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea instalațiilor operate, în cadrul Comandamentului sunt în continuare pregătite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare, care asigură permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.
Angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.
Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Biroul de presă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.