Primăria Slobozia: Bonificație de 10% la plata impozitelor locale

Persoanele fizice care își achită impozitele pe proprietăți pentru întregul an, până la data de 31.03.2020, beneficiază de o bonificație de 10% la plata impozitului.
De asemenea, persoanele juridice care își achită impozitele pe proprietăți pentru întregul an până la sfârșitul lunii martie, beneficiază de o bonificație de 5% la plata impozitului.

Municipiul Slobozia prin Direcția Impozite și Taxe Locale, informează toți cetățenii care doresc să își achite impozitele și taxele locale că singurele modalități de încasare pe care le practică sunt:
– la ghișeu, numerar sau cu cardul (P.O.S.). Se poate efectua plata, apelând la casieriile noastre situate în str. Episcopiei, nr.1.
– prin bancă cu ordin de plată. Se poate face prin banca unde contribuabilul are contul deschis. Persoanele juridice și persoanele fizice pot achita cu ordin de plată, folosind următoarele informații:
– Banca: Trezoreria municipiului Slobozia
– Beneficiar: Primăria municipiului Slobozia
– CUI: 4365352
– prin mandat poștal. Contribuabilul se prezintă la oficiul poștal și achită suma ce reprezintă impozitul pe clădire, teren sau mijloc de transport.
Pentru codul de cont corespunzător plății dorite, vă rugăm să accesați Lista conturi IBAN disponibilă pe: http://www.sloboziail.ro/eveniment/2014/anunturi/conturi-iban.pdf

În vederea limitării timpului alocat achitării impozitelor și taxelor către bugetul local (impozit/taxă clădire, impozit/taxă pe teren, impozit mijloace de transport, amenzi, chirii și concesiuni etc.), contribuabilii persoane fizice și juridice pot opta pentru plata electronică a impozitelor și taxelor.
Pentru a beneficia de această modalitate de plată se va depune de către contribuabili o cerere însoțită de copia actului de identitate, respectiv copia cetificatului de înmatriculare în cazul persoanei juridice, pe care o va înregistra la Compartimentul de Relații cu Publicul în vederea obținerii unei parole de acces.
Contribuabilii au posibilitatea vizualizării patrimoniului personal, situația debitelor pentru fiecare bun impozabil, plățile efectuate, modul de stingere a plății, precum și posibilitatea de a urmări modul de calcul al impozitelor și taxelor.
Pentru a putea realiza plăți electronice, trebuie ca aceștia să fie posesorii unui cont bancar curent.
Pentru taxele fără debit ( amenzi, taxe judiciare de timbru, taxa liberă trecere, etc.) contribuabilii pot accesa site-ul Ghiseul.ro, plată fără autentificare.
Atenționăm toți contribuabilii că personalul angajat în cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale nu efectuează serviciul de încasare la domiciliul cetățenilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.