Primăria Fetești: Anunț privind acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței

Primăria Municipiului Fetești vă informează că, începând cu data de 23 octombrie 2023, va demara procesul de depunere a dosarelor pentru ajutorul de încălzire a locuinței, destinat sezonului rece 2023 – 2024. Această măsură este destinată familiilor și persoanelor singure care utilizează combustibili solizi, petrolieri, gaze naturale sau energie electrică pentru încălzire.
Conform legislației în vigoare, pot beneficia de acest ajutor familiile care au venituri nete lunare de până la 1.386 lei pentru fiecare membru de familie, precum și persoanele singure cu venituri lunare de până la 2.053 lei.
Beneficiarii din cartierul FETEȘTI GARĂ pot depune dosarele la Biroul situat în incinta Halei Pieței Agroalimentare. Cei din cartierele COLONIȘTI, VLAȘCA și FETEȘTI ORAȘ sunt rugați să înainteze dosarele la Biroul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Fetești.
Detalii legate de programul de funcționare al centrelor, precum și lista cu documentele necesare pentru constituirea dosarului vor fi disponibile la sediile respective.
Ajutorul de încălzire se acordă în conformitate cu Legea 226 din 15.09.2021, care stabilește măsurile de protecție socială pentru consumatorii vulnerabili de energie, și cu prevederile HG 1073 din 4.10.2021, care aprobă Normele Metodologice de aplicare a Legii 226/2021 pentru sezonul rece 2023-2024.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.