Octavian Săvoiu este noul președinte al organizației USR PLUS Ialomița

Filiala USR PLUS Ialomița și-a desemnat noua echipă de conducere. Octavian Săvoiu a fost ales președinte al partidului USR PLUS Ialomița, în urma conferinței județene organizate în data de 4 iulie 2021 la Slobozia. La alegerile judeţene au participat 58 delegaţi proveniţi din cele 38 de filiale locale, delegaţi care au ales, prin vot secret, preşedintele Filialei Judeţene, componenţa Biroului Filialei Judeţene, a Comisiei Judeţene de Arbitraj şi a Comisiei Judeţene de Cenzori.
Alegerile au loc după ce fuziunea prin absorbție dintre partidele USR și PLUS a fost validată, în primăvara acestui an, de către Curtea de Apel București.
În cadrul conferinței județene, au fost aleși și membrii Biroului Județean al USR PLUS Ialomița, care vor asigura conducerea organizației alături de președintele Octavian Săvoiu, respectiv:
– Tănăsescu Mihai (vicepreședinte)
– Horhocea Alexandru (vicepreședinte)
– Negreanu Gabriel (vicepreședinte)
– Tonț Lucian (vicepreședinte)
– Naie Constantin (vicepreședinte)
– Soare Claudiu (vicepreședinte)
– Cateliu Gabriel (vicepreședinte)
– Țolea Marian
– Mihnea Marin
– Mangiurea Titi
– Frîncu Constantin
– Vlad Adrian
– Popa Vasile
– Vîrșaru Ionuț
– Buga Coca
– Rădoiu Carmen Nicoleta
– Burcia Constantin
– Răducanu Doru
– Gherghe Carmen
– Vulpe Carmen

În încheierea conferinței județene de alegeri, Octavian Săvoiu, noul președinte al USR PLUS Ialomița a declarat: ”Intrăm acum într-o nouă etapă de dezvoltare a proiectului politic USR PLUS Ialomița. Organizațiile USR și PLUS, unite prin fuziunea celor două partide, au ales să muncească și să crească împreună. Vom continua ghidați de aceleași idealuri și principii care ne-au adus până aici. Mulțumesc colegilor pentru susținerea și încrederea cu care m-au învestit. Această poziție mă responsabilizează enorm, dar sunt sigur de rezultatele bune pe care le vom avea împreună.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.