Lucrări pentru refacerea infrastructurii pietonale și rutiere la Fetești

Primăria Municipiului Fetești, prin societatea sa subordonată Drumuri Municipale, acționează pentru refacerea infrastructurii pietonale și rutiere din cartierele Buliga, Fetești Gară și Fetești Oraș.
În acest sens, echipa nou formată intervine în cartierul Buliga, unde execută lucrări de refacere a trotuarului și amenajare a rigolei de scurgere a apelor pluviale de pe strada Călărași, tronsonul cuprins între străzile Dacia și Traian.
În paralel, alte echipe lucrează la reabilitarea trotuarelor de pe strada Prelungirea Grâușor și din zona blocurilor A80, B80, C80 și D80, precum și la amenajarea rigolei de preluare a apelor pluviale de pe strada Călărași, sectorul cuprins între strada Negru Vodă și strada General Dragalina.
De asemenea, lucrătorii societății Drumuri Municipale Fetești instalează noi indicatoare rutiere.
Aceste lucrări sunt esențiale pentru asigurarea siguranței și confortului pietonilor dar și pentru prevenirea inundațiilor în perioadele cu precipitații abundente. În plus, montarea de noi indicatoare rutiere va contribui la fluidizarea traficului și la prevenirea accidentelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.