FarmConect România, cel mai important eveniment de agrobusiness din România se organizează la Slobozia

Târgul FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești este organizat de Forumul Asociația Producătorilor de Porumb din România (FAPPR) cu sprijinul Primăriei Slobozia , a Consiliului Județean Ialomița și Libramont, în calitate de partener tehnic.
Unde?
Slobozia, inima Bărăganului. Bărăganul motorul agriculturii românești.
Când?
31 august-3 septembrie 2023.
Pentru cine?
De la fermieri pentru fermieri și consumatori.
De ce?
Din nevoia de a pune în valoare particularitățile lanțului alimentar.
Aici se reunesc producători locali de hrană și de materii prime pentru industrie, producători și distribuitori de inputuri, fabricanți și comercianți de utilaje agricole și tehnologii digitale esențiale pentru o agricultură performantă.
Misiunea târgului este de a consolida comunitățile locale și, mai departe, de a contribui la dezvoltarea armonioasă și sustenabilă a mediului rural, a sectorului agro-alimentar și a economiei regionale.
Valorile care stau la baza organizării sale sunt transparență, sustenabilitate, comunitate și informare corectă.
FAPPR – Mândru că sunt fermier este o asociație profesională formată din producători agricoli si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. Face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), alături de cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul său principal este furnizarea de expertiză tehnică și comunicarea economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.