Deputatul Raluca Dumitrescu: Vești bune pentru fermieri!

Partidul Social Democrat rămâne alături de fermierii români, sprijinindu-i constant, inclusiv prin creșterea valorii creditelor care pot fi accesate în condiții avantajoase, în baza adeverințelor emise de APIA.
Ministrul PSD al agriculturii, domnul Florin – Ionuț Barbu, a extins „Programul de 3 ori subvenția”, care a devenit „Programul de 5 ori subvenția”, ceea ce înseamnă că fermierii pot solicita, de acum, credite echivalente cu valoarea subvenției cuvenite pe 5 ani cu o dobândă foarte bună!
Creditele se acordă pentru finanțarea activității curente/capitalului de lucru în agricultură, atât în sectorul vegetal cât și pentru sectorul zootehnic, pentru măsurile de ameliorare, cele de bunăstare și pentru schemele de sprijin cuplat pentru creșterea animalelor oferind, astfel, predictibilitatea de care fermierii au nevoie pentru a-și dezvolta afacerea!
În calitate de membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaților, salut această inițiativă și, vă asigur, că numai împreună putem să facem mai bine!
Deputat PSD Ialomița, Raluca Giorgiana Dumitrescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.