Deputatul Luminița Barcari susține moțiunea cu care Ludovic Orban candidează la președinția PNL

„PNL – Forța Dreptei” este moțiunea cu care Ludovic Orban candidează la funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Moțiunea “PNL – Forța Dreptei”  reprezintă un document centrat din punct de vedere doctrinar pe componenta “național” din fibra partidului. Moțiunea sa este și o pledoarie pentru democrația liberală, argumentând că apartenenţa la Uniunea Europeană reprezintă pilonul dezvoltării României, iar statutul de membru NATO este o garanţie de securitate.
Deputatul PNL, Luminița Barcari a participat la ședința Colegiului Director Județean Brăila, alături de colegii din Partidul Național Liberal și de președintele acestuia, Ludovic Orban, care și-a prezentat în fața liberalilor brăileni moțiunea de candidatură „PNL – Forța Dreptei”.
PNL Brăila a fost a treia organizație care a aprobat moțiunea prin care Ludovic Orban candidează pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal, iar Luminița Barcari a precizat într-o postare pe o rețea de socializare că, în calitate de membru PNL, susține această moțiune.
Ludovic Orban a declarat: „Lider eşti sau nu eşti. Un lider trebuie să înveţe constant, să se perfecţioneze constant. În România sunt foarte puţini oameni de stat, iar ţara are mare nevoie de aşa ceva.
Perioada care va urma va fi extrem de dificilă, pentru că, după aceste alegeri, Partidul Național Liberal va trebui reunificat. Va trebui să trecem peste toate cuvintele urâte și toate atacurile. Eu, personal, va trebui să trec peste niște suciri ale unor oameni pe care nu le voi putea înțelege vreodată, care nu au nicio explicație logică, politică, dar voi trece, în mod evident. Pentru că avem nevoie în primul rând de unitate și coeziune, pentru a avea garanția guvernării și, cel mai important, a unei guvernări bune.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.