Deputatul Luminița Barcari: Obiectivele din noua sesiune parlamentară

Astăzi a început o nouă sesiune parlamentară, încă o ocazie să constat că fiecare asemenea moment din activitatea mea de deputat, deși seamănă cu celelalte, are specificul său, entuziasmul, emoțiile și planurile lui. Poate și pentru că, inevitabil, asociez data de 1 cu un nou început.
Pe agenda actualei sesiuni parlamentare sunt proiecte legislative importante, cum ar fi eliminarea dublei impozitări a acumulărilor realizate la pilonul II de pensii sau creșterea pragului de la care se impozitează pensiile de la 2.000 la 3.000 de lei, educația și protecția copiilor și a persoanelor cu dizabilități sau lupta cu pericolul jocurilor de noroc din mijlocul localităților.
Pentru că în luna ianuarie am fost permanent în teritoriu și am avut dese interacțiuni cu concitadinii din Fetești, cu aleși locali și locuitori din Ialomița, îi asigur pe toți că am reținut problemele și proiectele pe care mi le-au supus atenției şi nu voi ezita să mă implic în soluționarea sau concretizarea lor în noua sesiune parlamentară.

Deputat PNL Ialomița, Rodica Luminița Barcari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.