Cupa Rotary la tenis de câmp

Asociația Rotary Club Slobozia, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița și liceele din Slobozia, respectiv Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, Liceul de Arte ”Ionel Perlea”, Liceul Pedagogic ”Matei Basarab”, Liceul Tehnologic ”Al.I. Cuza” și Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu”, a organizat în data de 4 mai a.c., ediția a V-a a concursului “Cupa Rotary la tenis de câmp.”
Aceasta competiție sportivă face parte din programul pentru educație, susținut de Rotary Club Slobozia, prin care se promovează performanța și în cadrul sportului.
Evenimentul s-a desfășurat la baza de tenis Asociația Tenis Con din Slobozia, în prezența inspectorului școlar de specialitate, dl. profesor Marin Ion și a cadrelor didactice de la liceele partenere.
La eveniment au participat un număr de 33 de liceeni, băieți și fete, care au concurat la simplu și dublu mixt. Au fost meciuri frumoase, cu scoruri foarte strânse, iar efortul tinerilor a fost răsplătit de organizatori cu diplome, cupe și premii surpriză.
Câștigătorii competiției au fost fetele de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” și Liceul Pedagogic ”Matei Basarab”, precum și băieții de la C.N. ”Mihai Viteazul” și Liceul Tehnologic ”Al.I. Cuza”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.