Autoritățile din Amara, intervenții speciale pentru limitarea și prevenirea contaminării cu COVID-19


Autoritățile din orașul Amara întreprind zilnic o serie de măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19! În cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență al orașului Amara, s-a stabilit demararea operațiunii de dezinfecție a tuturor străzilor din localitate. Primarul orașului Amara, Ion Măiță, a dispus să fie dezinfectate stațiile mijloacelor de transport în comun, locurile de joacă, precum și scările de bloc. Se va proceda și la montarea dispozitivelor de dezinfecție în zona scărilor de bloc.
În Amara, societatea civilă a reacționat imediat și a decis să se implice și să dea o mână de ajutor autorităților, dar și cetățenilor, astfel că la nivelul localității, s-a constituit un grup de voluntari pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile. Săptămânal se distribuie pachete cu alimente de bază, achiziționate cu sprijinul unor sponsori. De asemenea, autoritățile locale distribuie gratuit cetățenilor măști și alte materiale de protecție.
Primarul orașului Amara a afirmat că la acest moment, situația este sub control la nivelul celor două centre de carantinare existente pe raza localității.
Ion Măiță, primarul orașului Amara face apel către cetățeni să respecte recomandările autorităților pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.