Atenție, se oprește apa în cartierul Fetești Oraș și în Vlașca!

Pentru executarea unei lucrări de deviere a conductei de distribuție apă, cu diametrul de 250 mm, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, marți – 21 decembrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 15.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Fetești Oraș, precum și cei din localitatea Vlașca.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi întreruptă alimentarea cu apă.

UPDATE
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, lucrările pregătitoare pentru devierea conductei cu diametrul de 250 mm, din orașul Fetești, județul Ialomița, au fost mult îngreunate și nu s-a reușit finalizarea acestora în timp util. În această situație, nu se mai oprește apa astăzi, 21 decembrie 2021 în cartierul Fetești Oraș și localitatea Vlașca.
Operațiunea propriu-zisă de deviere se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Biroul de Comunicare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.