Apel umanitar: La doar 1 an și 4 luni, Alexandru se luptă cu o leucemie necruțătoare. O donație cât de mică îi poate salva viața!

De aproximativ o lună, cursul firesc al vieții unui băiețel din Municipiul Slobozia s-a schimbat brusc în urma unei vești îngrozitoare. Matac Alexandru-Cristian are numai un an și patru luni și a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută M5a, o afecțiune care îi pune viața în pericol dacă nu i se administrează tratamentul de specialitate. Până luna aceasta, micuțul Alexandru a fost un copil normal și foarte activ. Încă nu știe să vorbească, dar luptă pentru viața sa. Copilul este internat alături de mama sa la Spitalul Fundeni, urmând tratamente peste tratamente, inclusiv chimioterapie. Tratamentul de care are nevoie este unul de durată și foarte costisitor, fiind nevoie de o deplasare în afara granițelor țării pentru a încerca să învingă această maladie.
Alexandru așteaptă doar un ajutor din partea oamenilor simpli și buni. Un ajutor material ce i-ar putea salva viața. Părinții săi știu doar că orice minut pierdut poate însemna pierderea bătăliei cu viața a lui Alexandru.
Orice ajutor, cât de mic, este extrem de important! Cei care doresc să contribuie la salvarea vieții băiețelului de numai un an și patru luni, puteți face donații în conturile tatălui, Matac Iulian:
RO32RZBR0000010021923226 LEI
RO05RZBR0000060022582291 EUR
0722744262 REVOLUT

Împreună putem dărui viață!
Împreună pentru Alex!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.