Anunț preselecție ”Trofeul Tinereţii “ – Amara 2022

Preselecţia ediţiei cu numărul 54 a Festivalului – concurs naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti ,, Trofeul Tinereţii “ – Amara 2022, se va organiza în data de 17 iunie 2022, începând cu ora 11:00, în Slobozia, la Sala ,,Europa” a Consiliului Judeţean Ialomiţa.
Festivalul-concurs este deschis participării tinerilor între 16 – 25 ani având drept scop afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii uşoare româneşti şi, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreţi cu o serie de personalităţi ale muzicii uşoare din România.
În perioada 30 – 31 Iulie 2022 va avea loc cea de-a 54-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti “Trofeul Tinereţii” – Amara, la Grădina de vară Amara.
Înscrierile pentru concurs vor fi făcute atat de Centrele Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Şcolile Populare de Arte, cat si individual , pe baza fişei de înscriere, si a copiei dupa cartea de identitate , ce va fi trimisă pe adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, b-dul Matei Basarab, nr.22, Slobozia, cod 920031, jud. Ialomiţa, tel./fax.0243-231151, sau pe adresa de mail consiliullocalamara@yahoo.com ori direct în ziua preselecţiei.
Fiecare participant (concurent) va interpreta două piese, din creaţia românească , de preferat diferite ca structură ritmică. Pentru preselecţie, participanţii vor aduce CD-uri /stick-uri cu piesele pe care doresc să le interpreteze.
Detalii suplimentare privind desfăşurarea Festivalului se pot obţine accesând site-ul www.festivalulamara.ro, secţiunea Regulament.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.