30 iunie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale pe semestrul I

Aducem la cunoștința contribuabililor faptul că marți, 30 iunie, este ultima zi de plată a impozitelor şi taxelor locale, aferente semestrului I.
Contribuabilii care achită integral obligațiile fiscale datorate bugetului local până la data de 30 iunie 2020, inclusiv, beneficiază de 10% bonificație pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și impozitului pe mijloacele de transport.
Recomandăm contribuabililor efectuarea plăților prin metodele on-line. Cererile se pot depune la adresele de email office_ditl@municipiulslobozia.ro și office@municipiulslobozia.ro, însoțite de o copie a actului de identitate, respectiv copia cetificatului de înmatriculare în cazul persoanei juridice, în vederea obținerii unei parole de acces.
Pentru taxele fără debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, taxa liberă trecere etc.) contribuabilii pot accesa site-ul Ghiseul.ro, plată fără autentificare, cu selectarea localității unde își au domiciliul/sediul persoanele fizice sau juridice. Pentru codul de cont corespunzător plății dorite, vă rugăm să accesați Lista conturi IBAN disponibilă pe http://www.sloboziail.ro/evenim…/…/anunturi/conturi-iban.pdf

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.