VIDEO: PRO România Ialomița a depus dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare


Partidul Pro România Ialomița a depus la Biroul Electoral Județean lista de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Marian Neacșu, liderul formațiunii politice în Ialomița, în timp ce primul pe lista pentru Senat este Victor Moraru, fostul președinte al CJ Ialomița. La Senat, poziția a doua este ocupată de Ilie Sima, iar la Camera Deputaților, pe locul doi se află primarul comunei Săveni, Mirela Drăgoi.
PRO România a parafat un protocol de fuziune prin absorbție cu ALDE ce implică obligaţia tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare să candideze pe lista Pro România, implicit asumarea calităţii de membru de partid Pro România. Pe lista PRO România Ialomița pentru Camera Deputaților candidează și Ioan Martin.
Adrian Mocioniu, fostul primar al municipiului Slobozia ocupă locul trei la Camera Deputaților. Adrian Mocioniu a subliniat că la fiecare scrutin electoral, Partidul Pro România crește cu 4-5 procente atât la nivelul municipiului, cât și al județului.
Marian Neacșu, președinte PRO România Ialomița și candidat pentru poziția întâi la Camera Deputaților a mai menționat că s-au purtat negocieri cu PNL și PSD pentru configurarea majorităților în consiliile locale și în Consiliul Județean.
PRO România Ialomița și-a propus să obțină un mandat de deputat și unul de senator la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.