VIDEO: Veselie, petrecere și gânduri bune din partea autorităților de Ziua Femeii, la Ciulnița


Au sărbătorit Ziua Femeii cu bucurie, dans, bună dispoziție și s-au simțit cu adevărat prețuite de autoritățile locale. Femeile au fost în centrul atenției la Căminul Cultural din satul Poiana, acolo unde autoritățile din comuna Ciulnița au organizat ziua de 8 Martie. Edilul localității le-a transmis urări de sănătate și totodată le-a felicitat pentru rolul important pe care femeile îl au în familie și societate. Autoritățile locale au premiat, totodată, femeile care au devenit mame.
Evenimentul a continuat cu o masă festivă, într-o atmosferă de bună dispoziție, pe fondul muzical al formației Alexis Band.
Grupul Folcloric Doruri Ciulnițene, grupul vocal bărbătesc al localității le-a oferit doamnelor și domnișoarelor un moment artistic inedit.
Doamnele și domnișoarele au primit flori din partea autorităților locale din Ciulnița. De asemenea, au participat la o tombolă cu premii care au constat în vouchere prin care își puteau achiziționa produse de igienă și îngrijire personală, dar și o excursie pentru 24 de personae la munte. Dansul și cântecul le-au delectat câteva ore bune pe femeile din localitate, făcându-le să uite de grijile cotidiene.
Indiferent de vârstă, doamnele și domnișoarele din comuna Ciulnița s-au distrat și au apreciat eforturile organizatorilor de a le oferi un moment de 8 Martie cu totul special.

3 Comments

 1. card recenzii google

  13 martie 2024 at 09:57

  Ziua Femeii a fost sarbatorita cu mare bucurie in satul Poiana, unde autoritatile din comuna Ciulnita au pregatit un eveniment de neuitat. Femeile au fost rasfatate si valorificate de catre primarul localitatii, care le-a transmis urari de sanatate si a subliniat importanta lor in familie si societate. Masa festiva, dansul si cantecul au creat o atmosfera deosebita, iar grupul Folcloric Doruri Ciulnitene a oferit un moment artistic memorabil. Doamnele si domnisoarele au fost rasplatite cu flori si premii care au constat in vouchere pentru produse de igiena si o excursie la munte. Cu siguranta, toate acestea au facut ca femeile din comuna Ciulnita sa se simta apreciate si sa uite pentru cateva ore de problemele zilnice. Indiferent de varsta, doamnele si domnisoarele au trait momente frumoase si au apreciat munca organizatorilor pentru a le oferi o zi de 8 Martie unica.

 2. escorte365

  19 martie 2024 at 12:27

  Este cu adevarat minunat sa vezi ca femeile din satul nostru, Poiana, au sarbatorit Ziua Femeii cu atat de multa bucurie si entuziasm. Autoritatile locale au organizat un eveniment deosebit, dedicat in totalitate doamnelor si domnisoarelor din comuna Ciulnita. Este foarte frumos sa vedem cum femeile sunt apreciate si celebrate pentru rolul lor important in familie si societate. Felicitari tuturor celor care au facut posibila aceasta minunata sarbatoare, prin premii, flori si un program artistic special. Este un gest frumos sa le oferi doamnelor si domnisoarelor momente de bucurie si distractie, in care sa se poata deconecta de la rutina zilnica. Femeile din comuna Ciulnita au demonstrat ca varsta nu conteaza atunci cand vine vorba de a sarbatori si au apreciat cu adevarat eforturile organizatorilor. Multumim autoritatilor locale pentru aceasta zi speciala si le dorim sanatate si fericire tuturor femeilor din comuna noastra!

 3. cardrecenziigoogle.ro

  21 martie 2024 at 12:02

  Suntem foarte bucuroase sa vedem ca autoritatile locale din comuna noastra inteleg importanta si rolul femeilor in societate. Ziua de 8 Martie a fost sarbatorita cu multa bucurie si distractie atat pentru doamne, cat si pentru domnisoare. Multumim pentru urarile de sanatate si felicitarile sincere. Am fost cu adevarat pretuite si incantate de atentia si implicarea edilului localitatii. A fost o zi de neuitat, plina de dans, cantec si buna dispozitie, mai ales cand am fost surprinse cu flori si premii din partea autoritatilor locale. Va multumim pentru organizarea unui eveniment atat de frumos si pentru eforturile depuse pentru a ne face sa ne simtim speciale si apreciate. Speram sa avem parte si in viitor de astfel de activitati care sa ne aduca impreuna si sa ne faca sa uitam de problemele zilnice. La multi ani tuturor femeilor din comuna Ciulnita, indiferent de varsta, si sa ne bucuram mereu de sanatate si alegerile noastre in familie si societate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.