VIDEO Victor Moraru, despre candidatura preşedintelui PSD la şefia Consiliului Judeţean: „Cred că este o încercare de a mă executa politic”


Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru a oferit prima recţie publică în urma declaraţiei liderului PSD Ialomiţa, Marian Pavel de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Ialomiţa. Victor Moraru susţine că nu a participat la nicio şedinţă a PSD unde s-au discutat candidaturile şi că nu s-a luat nicio decizie în cadrul Comitetului Executiv de la nivel judeţean de a susţine candidatura lui Marian Pavel la şefia Consiliului Judeţean. Victor Moraru consideră că se încearcă executarea sa din punct de vedere politic. Acesta a prezentat şi rezultatele unui chestionar realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie. La întrebarea „Care este preşedintele PSD Ialomiţa”, 64 % din cetăţenii chestionaţi au răspuns Victor Moraru.
Victor Moraru a mai susţinut că nu a purtat discuţii legate de candidatura sa cu alte partide şi că nu îşi doreşte să candideze din partea PSD pentru un loc de parlamentar. Acesta a mai precizat că nu doreşte decât să îşi continue proiectele începute la Consiliul Judeţean.
Preşedintele CJ Ialomiţa, Victor Moraru consideră că primăria Municipiului Slobozia poate fi câştigată de PSD cu aportul său.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.