VIDEO: Comuna Gârbovi, pe drumul dezvoltării


Anul 2023 este anul șantierelor deschise în comuna Gârbovi. Autoritățile locale au accesat diverse linii de finanțare care să le permită dezvoltarea localității. Anul trecut, a fost depusă cererea de finanțare pentru extinderea sistemului de canalizare în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Proiectul are o valoare de 2 300 000 euro și prevede extinderea rețelei de canalizare și montarea căminelor colectoare la limita de proprietate a utilizatorilor.
Și în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, autoritățile din comuna Gârbovi au depus două cereri de finanțare pentru creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Gârbovi și a Grădiniței din localitate. Est vorba despre cea mai mare finanțare europeană obținută până la acest moment de comuna Gârbovi.
Modernizarea infrastructurii rutiere reprezintă o altă prioritate pentru Primăria Gârbovi.

1 Comment

  1. Duta Aurel

    22 februarie 2023 at 20:08

    Mult succes Domnule Primar al localitatii Gârbovi. La Alexeni nu se știe când se va apuca primarul de proiecte de apa și canalizare. Nici nu știm dacă va duce la bun sfârșit. Anii 2021-2022 realizări zero doar interese personale și asa se va termina mandatul primarului din Alexeni. Rușine primarului loc Alexeni întrucât și consilierilor PNL care sunt nu vor sa facă nimic pentru localitatea Alexeni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.