Informare Centrul de Excelență în Turism – Orașul Amara

Astăzi facem primul pas către o decizie istorică, ce va schimba radical destinul localității Amara. Am inițiat pe ordinea de zi a Consiliului Local un Proiect de hotărâre prin care lansăm Strategia de dezvoltare pe termen lung a orașului.
Nu ne mai putem permite să căutăm azi soluții pentru mâine. Avem nevoie de mult timp de o gândire strategică, de nivel înalt și cu anvergură națională.
Vrem să transformăm Amara în Centru de excelență pentru turismul românesc. Astăzi începem un proiect care va pune orașul nostru pe harta destinațiilor importante din România și care va atrage turiști și pacienți, pe de o parte, dar și investitori de top.
Am lucrat mult în ultimele luni cu o echipă de profesioniști și am identificat soluții pentru a revigora, moderniza și extinde Amara. Vrem să înființăm centre de pregătire profesională pentru angajații din industria ospitalității, unde să se instruiască tineri din întreaga țară. Vrem să organizăm evenimente anuale de referință pentru turismul național. Și mai vrem ca Amara să devină principala destinație de weekend pentru bucureșteni.
Detalii, în curând!
Primarul Orașului Amara,
Sandu Alin Sorin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.