FarmConect 2023: un succes răsunător cu peste 13 000 de vizitatori și 120 de expozanți și parteneri

FarmConect 2023, evenimentul agricol de referință al anului, a încheiat cu succes a doua sa ediție, atrăgând un număr de peste 13.000 de vizitatori entuziaști, 120 de expozanți și parteneri. Cu mai mult de 50 de conferințe și ateliere, FarmConect 2023 își consolidează renumele de zonă de confluență pentru companii, fermieri, experți în agricultură, consumatori – mai ales tineri și familii cu copii.
Datorită parteneriatului la nivel local și regional dar și prin împlicarea membrilor comunității, FarmConect Romania 2023 a dovedit din nou că agricultura este în centrul interesului publicului român. Reușita evenimentului organizat de Forumul APPR se datorează tuturor celor care au acordat încredere și susținere acestui demers absolut necesar pentru o agricultură modernă, bazată pe sustenabilitate, transparență și inovație – o agricultură sănătoasă pentru comunități sănătoase.
Evenimentul a găzduit peste 120 de expozanți și parteneri care au contribuit la reușita acestei ediții, oferind vizitatorilor o gamă variată de produse și servicii agricole de calitate superioară. De la echipamente de ultimă generație până la soluții digitale de gestionare a fermei, de la genetică și soluții de protejare a culturilor agricole adaptate noilor provocări climatice la programe de agricultură regenerativă și tranzacționare a certificatelor de carbon, FarmConect 2023 s-a dovedit o platformă ideală pentru afaceri și colaborări de succes.
Încheiem această ediție cu gânduri îndreptate către viitor și cu speranța că industria agricolă va continua să se dezvolte și să prospere în România.
Forumul APPR mulțumește pentru susținere partenerilor, autorităților locale și partenerilor media.
Proiectul FarmConect România a fost organizat în inima Bărăganului și a avut drept parteneri instituționali Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia și Consiliul Local Slobozia.
Mulțumirile noastre se cuvin comunității și tinerilor voluntari din județul Ialomița și de la USV Iași care s-au implicat în acest proiect destinat dezvoltării zonelor rurale prin strânsă colaborare cu sectorul agricol.

1 Comment

  1. Mogu

    12 septembrie 2023 at 09:36

    Felicitări organizatorilor pentru reușita acestui eveniment! FarmConect 2023 a demonstrat că industria agricolă din România se dezvoltă și prosperă prin împuternicirea partenerilor locali și regionali, dezvoltarea soluțiilor pe termen mediu și pe termen lung și, nu în ultimul rând, prin implicarea tuturor celor din comunitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.