VIDEO: Distracție și voie bună la Ziua comunei Ciochina

Petrecere mare la Ciochina! Cetățenii au sărbătorit prima ediției a Zilei Comunei pe care au intitulat-o sărbătoarea florii de salcâm. O sărbătoare aparte, o explozie de bucurie, care a adunat întreaga comunitate. Localnicii și-au dorit să aibă și ei un astfel de eveniment, iar autoritățile și Consiliul Local le-au oferit momentul de veselie, pe care îl meritau. Cei mici au avut la dispoziție spații de joacă și personaje de animație, iar pentru cei mari primăria a pregătit un spectacol folcloric cu nume de excepție ale muzicii de petrecere. Evenimentul a debutat cu acordarea titlului de cetățean de onoare și premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar și a fiilor și fiicelor satului.
Artiștii locali, copiii de la școala din Ciochina au deschis seria momentelor artistice prilejuite de Ziua Comunei.
Pentru cetățenii comunei a fost o zi specială. Au uitat de grijile cotidiene și au petrecut până târziu.
Nicu Paleru, Steliana Sima, Constantin Enceanu au creat o atmosferă propice unde zâmbetele, aplauzele şi emoţiile au întregit tabloul unei zile a comunei de succes. Toată lumea a ieșit la dans.
Autoritățile din comuna Ciochina își doresc ca acest eveniment să aibă continuitate, iar anul viitor își propun să organizeze ziua localității în satul Bordușelu.

1 Comment

  1. Anonim

    18 mai 2018 at 19:14

    La multi ani CIOHINA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?